Zakup M3 - Kto kolwiek widział - kto kolwiek wie
Re: Zakup M3 - Kto kolwiek widział - kto kolwiek wie
Ale ten złoty to jest chyba jakiś inny niż ten żółty co ja wkleiłem. Czy to zdjęcie tak zniekształca kolory?
By Móc Więcej
Panowie... ten temat to nie dyskusja o kolorach i gustach ! Konkretne pytania i odpowiedzi ONLY !
dla mnie kolor najładniejszy z oferowanych do M3. Moim zdaniem to M3 jest po dobrym dzwonie.
Właściciel nie pisze że jest bezwypadkowe. A jak juz nie piszę to ....raczej nic małego nie było ...
Właściciel nie pisze że jest bezwypadkowe. A jak juz nie piszę to ....raczej nic małego nie było ...
no jeszcze ten fachowy język "basowy układ wydechowy " heheh
sam jesteś szpetnyIdzik pisze:Ale tak czy inaczej kolor szpetny !

Ktos tu chyba obraza moja wspaniala M yellow phoenix 

Witam.
Jutro jadę oglądać ten egzemplarz. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12939114 Oglądał ktoś, lub wie coś więcej na jej temat VIN WBS BL91090JP87956
Jakby ktoś mógł wkleić zdjęcie bo nie za bardzo wiem jak to zrobić
Jutro jadę oglądać ten egzemplarz. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12939114 Oglądał ktoś, lub wie coś więcej na jej temat VIN WBS BL91090JP87956

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Jakieś to auto nie ciekawe ma na sobie dwa kolory najbardziej widać różnicę między prawymi drzwiami a prawym błotnikiem tylnym i ogólnie kiepsko spasowany przód.Jacek pisze:Witam.
Moim zdaniem niewiele można powiedzieć po tych zdjęciach ponieważ są beznadziejnej jakości, dlatego pytałem się czy nikt jej nie widział na żywo. Dzięki za odpowiedź.
dodatkowo foto robione z lampa wiec tez moze byc zludzenie innych kolorow...Jacek pisze:Moim zdaniem niewiele można powiedzieć po tych zdjęciach ponieważ są beznadziejnej jakości, dlatego pytałem się czy nikt jej nie widział na żywo. Dzięki za odpowiedź.
jeżeli auto jest ze Szwajcarii to na 100% nie miało dzwona. No chyba że było klepane w Polsce bo tam aut sie nie naprawia. Jeżeli kolega wypatrzył na fotkach kiepskie spasowanie przodu to gratuluje oka
dla mnie jest ok.
Pewne jest jedno. Nie dostaniesz pełnej Faktury . Pewnie na 30-40 tyś zł ze względu na akcyzę. A nad tym bym sie zastanowił bo jeżeli auto ma wady a co gorsza np.może byc kradzione to ewentualnie dostaniesz zwrot kwoty na fakturze.
Ja tak nie ryzykuje. No chyba że auto jest zarejestrowane w Polsce z papierami.

Pewne jest jedno. Nie dostaniesz pełnej Faktury . Pewnie na 30-40 tyś zł ze względu na akcyzę. A nad tym bym sie zastanowił bo jeżeli auto ma wady a co gorsza np.może byc kradzione to ewentualnie dostaniesz zwrot kwoty na fakturze.
Ja tak nie ryzykuje. No chyba że auto jest zarejestrowane w Polsce z papierami.
ciekawa teoria, ja osobiscie jeszcze nie widzialem auta ze Szwajcarii ktore nie byloby skladane. A ta z ogloszenia, z fot to generalnie widac tylko ze jest szaraautomika pisze:jeżeli auto jest ze Szwajcarii to na 100% nie miało dzwona

Samochód podobno posiada wszystkie kluczyki z książką serwisową, a co do wypadkowości, to że nie jest pewien bo jak kupował to zarzekali się że nic nie malowane ale znalazł gdzieś pył z polerki czy coś takiego. Ograniczając się do mazowieckiego ciężko coś znaleźć dlatego jadę z miernikiem i jestem omówiony w stacji diagnostycznej na wstępne oględziny. Opisze jak wrócę. Jak ktoś ma jakieś info bądź uwagi chętnie przeczytam.
Do mnie z Warszawy jest 190km
No ale jak kto woli..

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ale pierdzielenie jak gość go sprowadził to na pewno on go robił.
Auta ze Szwajcarii są zawsze uszkodzone w 95% blacharsko w 5% mechanicznie.
Zgoda tam ich nie naprawiają tylko zawsze w PL.
Wystarczy popatrzeć ile kosztują tam całe auta są droższe sporo niż w Polsce nawet droższe sporo niż w Niemczech do tego sprowadzenie i opłaty. Plusem jest zazwyczaj dobre wyposażenie, mały przebieg i pełny serwis.
Jak ktoś pojedzie z czujnikiem niech napisze co wyszło ale widzę na 90% malowany prawy błotnik przód i drzwi lub prawy błotnik tył ale raczej przedni błotnik i drzwi. Jeżeli tak wyjdzie to warto sprawdzić geometrię bo koło też mogło ucierpieć.
Auta ze Szwajcarii są zawsze uszkodzone w 95% blacharsko w 5% mechanicznie.
Zgoda tam ich nie naprawiają tylko zawsze w PL.
Wystarczy popatrzeć ile kosztują tam całe auta są droższe sporo niż w Polsce nawet droższe sporo niż w Niemczech do tego sprowadzenie i opłaty. Plusem jest zazwyczaj dobre wyposażenie, mały przebieg i pełny serwis.
Jak ktoś pojedzie z czujnikiem niech napisze co wyszło ale widzę na 90% malowany prawy błotnik przód i drzwi lub prawy błotnik tył ale raczej przedni błotnik i drzwi. Jeżeli tak wyjdzie to warto sprawdzić geometrię bo koło też mogło ucierpieć.